Invantive Vision Tijdregistratie-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 5000 (initiele aankoopprijs)
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
05-07-2013
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6051" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="be124ded34">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-6051-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Altijd en overal grip op uw projecten!

Samen met Invantive Vision heeft u altijd een kristal-helder inzicht in de status van uw projecten.

Dankzij een krachtige koppeling met onder andere Microsoft Outlook heeft u altijd snel inzicht in het dossier. Via Microsoft Outlook heeft u eveneens toegang tot uw CRM-gegevens met gegevens van klanten en relaties, en uw documenten in het DMS-systeem.

Snel en transparant uren registreren en factureren

Ook de registratie en facturatie van gespendeerde uren kan met Invantive Vision gemakkelijk gebeuren, zowel via een web user interface als via Microsoft Outlook. Hiermee zorgt u voor een transparante en vlotte afhandeling van uw diensten. De flexibele mogelijkheden voor leverings- en inkoopcondities en prijslijsten stellen u in staat om in te spelen op de behoeften van uw afnemers, zonder extra administratieve kosten.

Inzicht door het combineren van gegevens. .. zonder zorgen!

Gedurende een project zult u onderhandelen met talloze leveranciers, met vele tijdelijke contracten en overeenkomsten voor de verhuur, verkoop en financiering. Invantive Vision is een eenvoudig te gebruiken maar zeer effectieve oplossing waarmee u al deze gegevens en informatie omtrend een project kunt vastleggen. Het kan eenvoudig data inlezen uit nagenoeg al uw overige programma’ s. Hierdoor wordt het voor u erg eenvoudig om continue alle projecten te monitoren en direct in te grijpen als dat nodig blijkt! Dankzij het geïntegreerde real-time data warehouse kunt u met een klik elke historische situatie weer terughalen. Bovendien is Invantive Vision flexibel integreerbaar in kleine en grote omgevingen dankzij de open structuur.

Een maatpak voor de prijs van confectie

Wij begrijpen dat een confectie-oplossing aanmerkelijk gunstiger is in de aanschaf en gebruik, maar vaak wel concessies vereist. Invantive Vision stelt nieuwe maatstaven qua mogelijkheden om deze concessies te vermijden. U kunt zelf eenvoudig nieuwe bedrijfsregels toevoegen, bijvoorbeeld om een werkstroom te definiëren waarbij uw klant automatisch via email geïnformeerd wordt over de voortgang van een project. Maar net zo makkelijk past u schermen aan of voegt u schermen of rapporten toe. En uiteraard kunt u in twee richtingen alle gegevens uitwisselen. Dergelijke aanpassingen zijn mogelijk zonder dat u opgesloten wordt in een specifieke versie van Invantive Vision!

Invantive Vision is een op-en-top Nederlands product, maar is ook verkrijgbaar in vijf andere talen. Met Invantive Vision krijgt u de voordelen van een gedegen administratie zonder aan flexibiliteit te verliezen!
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.