Marble Collection Tijdregistratie-systeem

Prijs:
€ 35 (per maand)
Prijsmodel volgens leverancier: " Er zijn twee abonnementsvormen mogelijk: * Marble Connect: € 35,- per maand * Marble Only: € 45,- per maand "
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
04-05-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6321" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="f7f4abc706">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (11 votes, average: 3.36 out of 5)
<0 id="post-ratings-6321-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Marble Collection is een online service voor tijdregistratie, budgetregistratie en projectregistratie.

Medewerkers kunnen vanaf elke locatie eenvoudig hun uren registreren. Ook met behulp van Marble Clockworks voor de iPhone kunnen uren automatisch worden bijgehouden en geregistreerd in Marble.

Op elke locatie met een internetverbinding heeft een projectmanager inzicht in zijn projecten en budget van zijn medewerkers.

Daarnaast kan Marble gekoppeld worden aan Exact Online of een andere financiële administratie zodat facturen en declaraties automatisch verstuurd en ingeboekt kunnen worden.

Marble is er in twee varianten. Marble Connect heeft een koppeling met Exact Online. Marble Only heeft geen standaard koppeling met de administratie, maar wel een eigen facturatie module.

Er zijn twee abonnementsvormen mogelijk:

  • Marble Connect: € 35, – per maand
  • Marble Only: € 45, – per maand

U kunt Marble Only nu 30 dagen gratis uitproberen. Alle functionaliteit heeft u dan direct tot uw beschikking. Na de proefperiode kunt u uw proef administratie kosteloos omzetten naar een definitief abonnement.

Marble Collection is een intiatief van De Voorkant B. V.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.