Microsoft Project 2007 Tijdregistratie-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 29.95 (per maand)
Versie:
Microsoft Office Project 2007
Bijgewerkt:
26-11-2009
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5462" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="a1d91d7444">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (7 votes, average: 4.71 out of 5)
<0 id="post-ratings-5462-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Hosted Microsoft Project 2007

  • Projecten beheren en coördineren
  • Verkorten van de doorlooptijden
  • Op locatie alle gegevens bij de hand

Vanaf € 29, 95 per gebruiker per maand!

Projecten online managen. Hosted EPM 2007 is hét hulpmiddel voor organisaties om projecten beter (online) te managen.  Hosted EPM 2007 biedt unieke online mogelijkheden om projecten beter aan te sturen, te controleren en daarmee doorlooptijden te verkorten of kosten te besparen. Tevens kunnen  er op eenvoudige wijze schattingen en rapportages worden gemaakt of documenten en bestanden worden gekoppeld aan de project management omgeving.     De eenvoud van online Project Management. Wanneer u project management voert over meerdere vestigingen, met meerdere personen of als externe project manager vaak wisselt van locatie en werkplek, dan stelt dit hoge eisen aan de beveiliging. Dit beperkt u vaak in uw mogelijkheden. Door gebruik te maken van Hosted Project realiseert Perrit al deze zaken voor u. De beveiliging en beschikbaarheid is gegarandeerd en het enige dat uw nodig heeft is een internet verbinding. Hiermee krijgt u altijd toegang tot uw Hosted EPM 2007 account.  Naast mobiliteit biedt Hosted EPM 2007 ook een (mogelijke) kostenbesparing en een hoge mate van betrouwbaarheid.  Resource Binnen Hosted EPM 2007 van Perrit is een gecentraliseerd resource management systeem aanwezig. Dit systeem beheert de beschikbare capaciteit van uw organisatie. Door het gebruik van veelzijdige managementtools kunt u resources makkelijker over projecten verdelen en taken toewijzen, rekening houdend met vaardigheden en beschikbaarheid. Hogere productiviteitHet succes van een project staat of valt met goede samen-werking en communicatie. Duidelijkheid in de processen zorgt ervoor dat teamleden kennis kunnen uitwisselen, soepel samenwerken en inspelen op veranderingen. Ook als teamleden geografisch verspreid zijn.

Meer weten? Kijk op: www. perrit. nl/epm of bel +31 (0) 74 750 12 20 of mail sales@perrit. nl
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.