Planisware Tijdregistratie-systeem

Organisatie:
Onbekend
Prijs:
€ 1000 (initiele aankoopprijs)
Prijsmodel volgens leverancier: " Licentiemodel en SaaS model"
Versie:
5
Bijgewerkt:
24-11-2008
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4901" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="41043bd180">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-4901-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Bedrijfsbrede oplossing voor portfoliomanagement, projectmanagement, resourcemanagement en urenverantwoording. Planisware is volledig webbased.

De medewerker kan zijn uren verantwoorden op timesheets, waarna deze door zijn leidinggevende via een workflow kunnen worden gefiatteerd. Ook uitgaven kunnen rechtstreeks door de medewerker worden ingegeven.

Ingegeven uren worden na acceptatie door middel van een configureerbare tariefstructuur als werkelijke kosten geboekt bij de projecten, aangevuld met de uitgaven die door medewerkers zijn verantwoord.

De projectmanager heeft hierdoor altijd een up-to-date overzicht van de werkelijke kosten ten opzichte van het budget.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.