SP-Expert Tijdregistratie-systeem

Prijs:
€ 15000 (initiele aankoopprijs)
€ 2700 (per jaar)
Prijsmodel volgens leverancier: " Prijs is afhankelijk het aantal medewerkers en het aantal gebruikers. Neem contact op voor een prijsindicatie toegesneden op uw organisatie."
Versie:
10.3
Bijgewerkt:
11-06-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5150" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="7249afa7f0">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (13 votes, average: 3.77 out of 5)
<0 id="post-ratings-5150-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

SP-Expert is een professionele tool voor integrale personeelsplanning en tijdbeheer. Het systeem biedt de volgende functionaliteit: – Dienstroosterplanning, zowel cyclisch als dynamisch (roostergenerator); – Geautomatiseerd verwerken van onder- en overbezettingen; – Werkplekplanning, inzetten van medewerkers op activiteiten tot op de minuut nauwkeurig; – Continue controle van relevante regels zoals de Arbeidstijdenwet, maar ook regels uit de toepasselijke CAO (‘s); – Ruime rapportagemogelijkheden – Uitgebreide interface functionaliteit waarmee kan worden aangesloten op o. a. tijdregistratieterminals, personeelsinformatiesystemen, salarissystemen, MES en shopfloorcontrol systemen. – Vrij configureerbaar en zodoende volledig op maat te maken zonder programmeren.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.